Skip to main content

Zelaia, kalitatezko sagardoa

Zelaian kalitate ziurtagiriren bat lortu duten sagardoak baino ez ditugu eskaintzen. Fraisoro Laborategiko dastatze-panel ofizialak gainditzen dituzten upategi bakanetako bat gara.

Sendi sagardogilea

XIX. mende amaieratik egiten dugu sagardoa Gaincerain familian. Jose Antonio gure birraitonak etxerako egiten zuen baserrian. Joakin Gaincerain gure aitonak profesionalki heldu zion sagardogintzari.

Pribatutasun laburpena

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu ahalik eta erabiltzaile-esperientzia onena eman ahal izateko. Cookie-ei buruzko informazioa zure nabigatzailean gordetzen da, eta gure webgunera itzultzen zarenean, cookie-ei buruzko informazioa ezagutzeko eta gure taldeari webguneko zer atal interesgarri eta erabilgarri dituen ulertzen laguntzeko funtzioak betetzen ditu.